Nyheter

 • EØS-utvalget kommer med sin rapport til Espen Barth Eide

  Utvalget har gjennomgått Norges erfaringer med EØS-avtalen, og leverer sin utredning til utenriksministeren i dag 11. april.

  I dag presenterer EØS-utvalget sin rapport med analyser og anbefalinger for regjeringen. I sekretariatet sitter FNI-forsker Torbjørg Jevnaker, som har hatt ansvar for kunnskapsgrunnlaget knyttet til energi, klima og miljø i rapporten. – EU har endret seg enormt de seneste årene, og særlig på disse områdene, sier Jevnaker. 

 • Superforsker vinner pris og går til FNI

  Siddharth Sareen vinner Nils Klim-prisen 2024

  Siddharth Sareen har markert seg som en imponerende produktiv forsker med høy kvalitet på arbeidet sitt. Samme dag som han melder at han går til FNI, annonseres det at han vinner Nils Klim-prisen 2024. Prisen på kr 500 000 tildeles yngre forskere for fremragende bidrag.

 • Vårens masterstudenter ved FNI

  This spring's master students at Polhøgda. Photo: Anna Valberg/FNI

  To ganger i året ønsker vi nye masterstudenter velkommen til Polhøgda. Antallet varierer, men denne våren har vi hele sju studenter på plass. Huset er fullt, fra loft til kjeller.

 • Møt oss på Arctic Frontiers-konferansen i Tromsø

  Ishavskatedralen, Tromsø

  Den internasjonale konferansen Arctic Frontiers går av stabelen i Tromsø 29. januar til 1. februar 2024. Her samles folk fra akademia, politikk, forvaltning og næringsliv for å drøfte utviklingen i nord. FNI er mer tilstede enn noen gang før, og ser fram til å dele sin ekspertise i en rekke side events. 

FNI i media

Arkiv

FILTER

 • Person

 • Forskningsområde